Lidé kritizovali matku, že nechala svojí dceru se vdát

Chromozomální poruchy jsou poměrně běžné a z nich nejvíce převládá Downův syndrom.

Dle statistik Centra pro kontrolu nemocí a prevence, se 1 ze 700 dětí narodí s Downovým syndromem.

Dle Národního institutu dětského zdraví a rozvoje, jsou nejčastějšími symptomy Downova syndromu:  krátká pozornost, malý úsudek, impulzivní chování, pomalé učení, vady řeči společně s řadou dalších fyzických obtížích.

Bohužel, stejně jako u jiných takto na první pohled zištných onemocněních, je zde stále obrovská stigmatizace.

Nicméně, jeden rozkošný pár s Downovým syndromem nyní oslavil své 22 výročí svatby, takže si teď jejich hateři a pochybovači, můžou maximálně tak sypat popel na hlavu.

Maryanne Martin a Tommy Pilling byli tehdy jeden z prvních párů s Downovým syndromem, kteří se vzali. Než se Tommy rozhodl požádat Maryanne o ruku, chodili spolu 18 měsíců.

2

Maryanne sestra Linda Newmanová vyprávěla příběh pro New York Post „Ten den kdy Maryanne potkala Tommyho, přišla domů s tím největším úsměvem, jaký jsem u ní kdy viděla. Nemohla o něm přestat mluvit a neustále se ptala, jestli jej může pozvat k nám na večeři.“

Chodili spolu 18 měsíců a on přišel za naší mámou, Lindou, zda-li mu dá požehnání k…. máma jej přerušila a ihned mu řekla, že samozřejmě že ano, ale že chce aby vše bylo správně, takže jej vzala do klenotnictví a společně vybrali snubní prsten.

Mezi tím obdrželi jejich rodiče hromadu kritiky a nenávistných vzkazů. V červu 1994, se Maryanne a Tommy vzali.

Lindi řekla New York postu „Maryanne snila o velké bílé svatbě od doby kdy byla malou holčičkou a toto bylo přesně to co si přála. Byl to přenádherný den“

Maryanne souhlasně dodává „Moje svatba byla ten nejlepší den v mém životě“

4

Uběhlo 22 let od doby kdy si tento mladý pár řekl „Ano, beru“ přesto se k sobě mají jako ten první den, kdy se do sebe zadívali.

2

Roztomilé duo se těší velké popularitě ode dne jejich svatby.

Maryannina sestra Lindi vytvořila facebookovou stránku s jejich příběhem „Maryanne and Tommy“ která má 31 000 followerů.

Zdá se že lidé oceňují a schvalují jejich vztah a potvrzují to podporujícími komentáři.

Lindi říká, že Maryanne a Tommy se chovají, jako by měli být inspirací pro ty, kteří se zamilovali do těch s Downovým syndromem.

Pro New York post “ Lidé, kteří se bojí o své vlastní děti či vnoučata mohou mít díky Tommymu a Maryanne naději, že též najdou takovou lásku a budou žít šťastně až navěky“

V poslední době podstoupil Tommy operaci očí a nyní se znovu těší ze svojí lásky Maryanne. Pro další aktuality o tomto zajímavém páru můžete sledovat jejich stránku na facebooku Maryanne & Tommy

Napsat komentář